Jerusalem

Vi blev enige om at leje bil, i stedet for at køre med bus til Jerusalem. Vi syntes, at vi ligesom havde siddet i en bus længe nok den seneste tid. I forbindelse med lejen, besluttede jeg mig for at leje med fuld forsikring. Det skulle senere vise sig, at jeg i dette tilfælde valgte helt rigtigt.

Det tager ikke mere end ca. 1½ time at køre fra Herzliya til Jerusalem. Vejene er rigtig gode. De fleste bygget af kinesere, fordi de er billig arbejdskraft og fordi de stort set arbejder 20 timer i døgnet.

Vi ankommer til Jerusalem sidst på formiddagen. Er heldige at finde en parkeringsplads relativ tæt ved den gamle bydel. Vi er ikke andet end lige stået ud af bilen, før vi får øje på Solveig og Flemming sammen med deres to drenge, som er på besøg. Selv om de ligger med båden i Ashkelon, mødes vi alligevel tilfældigt med dem i Jerusalem.

Vi følges med dem på en 3 timers guided rundtur i den gamle bydel, inden vi igen skilles.

Da vi vender tilbage til bilen, som tidliger blev flyttet til en parkeringskælder, kunne vi desværre konstatere, at min fototaske var fjernet fra bagagerummet. Jeg havde efterladt den, for ikke at bære rundt på alt ekstraudstyret i varmen. Der forsvandt for ca. 10.000 kr. Ud over fotoudstyr mistede jeg også mine læsebriller og skærmbriller. Så hvis billederne fra Jerusalem er lidt uskarpe, er det der for.

Da bilen blev afleveret, lykønskede de mig med at jeg havde tegnet fuld forsikring.

Pahpos

196 sm, 34 timer på vandet og vi ligger nu på den syd-vestlige side af Cypern. Det er den græske del, så i går nød vi den græske salat og en stor svinekortelet

Alt er vel om bord, så i morgen går turen videre nord på.

Mange sejlerhilsner

Andreas, Mona og Ivan